Antalya

DSC07929

Antalya este un oras superb, specific zonei mediteraneene – promenada cu palmieri, port, iar ca bonus, ruine istorice.

Minaretul Yivly

Minaretul Yivly, cel mai inalt minaret canelat din Antalya, turnul cu ceas de la Kalekapisi (Poarta Cetatii) si Poarta lui Hadrian sunt cateva dintre simbolurile orasului.

DSC07940 867 862 878

Am facut o oprire la Cascada Karpuzkaldiran, iar apoi ne-am plimbat prin centrul istoric si am coborat pe faleza pentru a admira Marea Mediterana de un albastru linistitor.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSC07958 DSC07956 DSC07951 DSC07948 DSC07944 DSC07943

Am vizitat Antalya pe 18 octombrie, chiar de ziua mea.

bday cake

A fost una dintre cele mai frumoase aniversari, singurul minus a fost ca nu am avut prietenii alaturi, dar mi-au facut o super surpriza postandu-mi un video in care fiecare mi-a urat ce s-a priceput.

 

Anul acesta am revenit în Antalya, cu prietenii mei minunați, și a fost o plăcere să mă plimb prin centrul vechi, pe străduțele pietruite, mici și înguste, străjuite de case care de care cu o arhitectură mai interesantă.

În timp ce cobori spre port, poți să admiri grădinile frumos amenajate, te poți opri la o terasă sau pe o bancă în parc și să te bucuri de mare. Chiar dacă când am vizitat Antalya, a plouat, acest oraș încărcat de istorie este frumos și într-o zi înnorată.

Dacă alegi să-ți petreci vacanță în Antalya, în una dintre frumoasele ei stațiuni, rezervă-ți o zi și pentru vizitarea orașului. Vei pleca cu dorința să revii!

O viață ca o vacanță!

4 gânduri despre „Antalya

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.