La Vella, Dubova – locul ideal unde să-ți aniversezi 25 de ani

Aniversările noastre sunt din ce în ce mai frumoase și mai lungi. Dacă anul trecut Micky s-a serbat 3 zile la Krapetz, anul acesta aniversarea a durat 5 zile.

Petrecerea a inceput pe 15 august la Provița de Sus și s-a încheiat pe 19 august pe ponton La Vella, cu ziua Alexandrei.

Provița de Sus se află în județul Prahova, pe lângă Câmpina, la 120 de km de București, așa că am plecat de dimineață să avem mai mult timp pentru a petrece. Situată între dealuri și munți, ascunsă de merii din curte, casa de vacanță a fost perfectă pentru a găzdui o petrecere de două nopți.

Am decorat totul demn de un party de 25 de ani, pentru că tu, Micky, ești regina sufletelor noastre, ești sufletul petrecerilor și reuniunilor noastre, forța care ne-a adus împreună și ne ține uniți, energia care ne dă o stare de bine de fiecare dată când suntem împreună! Te iubim enorm și niciun gest nu poate exprima gratitudinea față de tine.

Ca surpriza să fie completă am pregătit și un tort cu blat animal print, în formă de diamant.

Sufletul de copil nu moare niciodată, el fiind cel care ne ține veșnic tineri și ne face să ne bucurăm de gesturile mici, dar cu însemnătate mare. Așa că seara am mers în centrul comunei unde ne-am amintit de copilărie dându-ne în tobogane, legăne, balansoare, ponei.

De la Provița până la Dubova, la Cazanele Dunării, sunt aproximativ 600 de km, așa că vineri am plecat cât am putut de devreme pentru a ajunge cât mai repede la Clisura Dunării. După numeroase opriri și multe ore de mers cu mașina am ajuns la Orșova chiar la apus când ultimile raze de soare dădeau Dunării un luciu aparte.

De la Orșova la Dubova sunt aproximativ 18 km. Când am ajuns în Dubova ne-am oprit direct la restaurant “Il Vento” pentru a ne potoli foamea. Chiar dacă “Il Vento” în italiană înseamnă vânt, specificul restaurantului este românesc și puteți mânca diverse sortimente de pește, chiar și mici.

Dubova este golful care desparte Cazanele Mici de Cazanele Mari, panorama este unică și este o adevărată plăcere șă te trezești într-un asemenea loc, să vezi cum soarele iese de după dealul sârbesc Stîrbatul Mic și se reflect în luciul apei, trezind toată natura la viață.

Pensiunea în care am stat, o casă cochetă pe două nivele, oferă o priveliște superbă asupra întregului golf. Zona s-a dezvoltat foarte mult în ultima periodă, sunt multe pensiuni, vile și case de vacanță care oferă cazare. Cele situate pe malul Dunării, majoritatea sunt cu piscină și ponton unde poți să stai la plajă și să te bucuri de frumusețile naturii.

Cel mai frumos ponton din zonă este La Vella Yachting Club, locul unde bunul gust se întâlnește cu distracția pentru a-ți oferi o experiență unică, de care îți vei aminti mult timp. Șezlonguri, baldachine, fotolii de puf, toate sunt pentru confortul tău, pentru a te putea bucura în voie de soare, muzică și piscină.

Piscina, deși nu are dimensiuni foarte mari, este curată și ideală pentru a te răcori atunci când soarele este prea arzător. Dacă îți este prea cald, te poți retrage în zona de lounge – restaurant, unde te poți răsfăța cu un cocktail sau îți poți potoli foamea cu o paella delicioasă sau alte preparare culinare la fel de gustoase.

De La Vella poți pleca la plimbări pe Dunăre cu barcuțe cu motor, bărci pentru 10 persoane sau chiar cu un luxos yacht.

Distracția nu se termină când apune soarele, ci continuă și noaptea la club. Pe durata sezonului estival clubul La Vella are invitați în fiecare weekend, de la artiști precum: Antonia, Carla’s Dreams, Delia, până de la DJ de renume internațional.

La Vella este locul unde distracția ține 24 de ore, unde Micky și-a serbat 25 de ani, iar Alexandra (aka Alejandra) 15, iar noi abia așteptăm să revenim și cu alte ocazii.

Nu puteam să plecăm de la Cazanele Dunării fără să ne oprim la deja faimoasa statuie a lui Decebal, chipul regelui dac scluptat în piatră.

Prietenia dintre noi este cel mai de preț cadou, iar fiecare aniversare este o celebrare a faptului că suntem împreună și cei mai frumoși ani sunt cei care vin. Urmează ziua mea, așa că sunt în căutare de locații demne de aniversări memorabile.

O viață ca o vacanță!

2 gânduri despre „La Vella, Dubova – locul ideal unde să-ți aniversezi 25 de ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.