Yachting Party La Vella

Yachting Party La Vella sau a patra zi de petrecere pentru Micky. Petrecerea a început pe 15 august în Turnul Mareșalului și s-a încheiat pe 18 august la Cazanele Dunării.

Cazanele Dunarii sunt cele mai frumoase locuri de vizitat din România. Este un loc unic, unde Dunărea străbate muntele, pe o parte ai România, iar pe cealaltă parte Serbia. Pentru a te bucura din plin de acest peisaj spectaculos trebuie să faci o plimbare cu barca.

Clisura Dunării este spectaculoasă, iar pentru a o descoperi poți lua barca sau vaporașul din Orșova sau de la faimosul chip al lui Decebal scluptat în piatră. Noi, pentru că eram un grup mare am închiriat o barcă de La Vella Yachting Club.

Timp de o oră ne-am bucurat la maximum de Dunăre, munte și întreg peisajul scăldat de razele soarelui la apus. Pentru astfel de momente merită să trăiești și realizezi că viața este minunată când ai lângă tine cele mai dragi suflete. Perfecțiunea este în sufletul privitorului, iar pentru mine aceste momente au fost perfecte. Viața este un miracol, depinde doar de tine să știi să te bucuri de tot ce îți oferă.

Natura îți oferă toate motivele să fii fericit: apă, soare, verdeață, iar la Cazanele Dunării te poți bucura de ele din plin. Dacă atunci când am plecat de pe pontonul de la Vella eram agitate să ne facem cât mai multe poze, când ne-am întors de la Chipul lui Decebal, am stat liniștite și ne-am bucurat de soarele la apus care ne mângâia trupurile si sufeltul.

Astfel de momente îți rămân imprimate pe retină pentru totdeauna și îți aduc zâmbetul pe buze de fiecare dată când ți le amintești. La Vella Dubova chiar este un loc unde poți să petreci ca-n povești.

Pe lângă plimbarea cu barca sau cu yacht-ul, în funcție de cât de mare este gașca ta de prieteni, la Vella poți să faci plajă, să înoți în piscină sau să te bucuri de priveliște stând în jaccuzi.

Credit photo: IonescuAlin.ro

Dacă ți se face foame îți poți comanda bruschette, burgeri, pallea sau dacă îți e poftă de ceva dulce poți alege dintr-o selecție de deserturi delicioase. La Vella este locul ideal pentru a petrecere o zi perfectă la Cazanele Dunării.

Pe 18 august este ziua Alexandrei și am sărbătorit-o în clubul La Vella, unde a cântat Corina. La mulți ani, copil frumos! Să fii sănătoasă, fericită și iubită, noi vom fi întotdeauna lângă tine, să te susținem să-ți îndeplinești toate visurile!

În fiecare sâmbătă, pe toată durata sezonului estival, clubul La Vella găzduiește concertele celor mai tari artiști ai momentului: Delia, BUG Mafia, The Montans, JO etc. În plus, la restaurantul Il Vento care este peste drum, în fiecare vineri e petrecere sârbească cu muzică live și dansuri tradiționale.

La Il Vento poți să mănânci cele mai bune preparate din pește de la Cazanele Dunării. Dacă nu ai ajuns încă în aceasta zonă minunată a țării, încă mai ai timp să o faci în această vară!

O viață ca o vacanță!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.