Aniversare la Don Pedro

 

Luna august este luna leilor puternici, frumoși și cei mai buni prieteni. Dacă pe Micky am sărbătorit-o la Krapets, Alexandra ne-a invitat la piscina Don Pedro din Vânătorii Mici.

De la noi de acasă până la Don Pedro sunt 50 de km, însa drumul merită pentru că este o piscina mare, curată, nu este aglomerată și te poți distra, înota și relaxa în voie.

Dacă în anii trecuți apa avea culoarea albatră, anul acesta este de o culoare verde smarald, este extrem de curată, ceea ce înseamnă că se investește în soluții de curățare, care nu miros a clor și nu lasă pielea uscată dupa ce ieși din piscină, un lucru foarte important.

Intrarea este 20 de lei în cursul săptămânii, de luni până vineri, și 40 în weekend, iar prețurile sunt decente: 10 lei un frappe, care a rămas la fel de delicos ca în anii trecuți, 28 o sticlă de vin; mâncarea la fel, este undeva între 18 – 20 de lei, salata, pizza, au și diverse preparate de carne și pește.

Având în vedere că s-a adunat toată “gașca zurlii” a fost o aniversare foarte frumosă, unde s-a râs, s-a glumit și s-a băut foarte mult suc de struguri. Nu se putea să nu ne distrăm, toate ieșirile noastre fiind epice.

La mulți ani, Alexandra, să rămâi mereu cu suflet de copil și să nu renunți niciodată la visurile tale! “Majorii tăi”: Micky, Gia, Gaby, Bogdan, Corina, te iubesc și vor avea întoteauna grijă de tine!

O viață ca o vacanță! Următoarea ieșire unde să fie?! 🙂

poze la complex don pedro
aniversare la piscina don pedro din vanatorii mici

 

3 gânduri despre „Aniversare la Don Pedro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.