#StreamYourDream la Comana

Deviza mea este: „Dreams come true if you really want them to” și cum îmi doream de mult timp să vizitez Parcul Natural de la Comana, evenimentul celor de la Samsung -Stream your Dream – a venit la fix.

Am postat pe contul meu de Instagram o poza, am spus cu ce m-ar ajuta noul Samsung Galaxy S9 să fac fotografii mai frumoase în călătoriile mele și am fost selectată pentru workshop-ul de pe 21 august.

Împreună cu alți 13 participanți, fetele de la agenția MSL The Practice și mentorii noștri în arta fotografică: Dani @danitraveljournal, Dan Posea @promovezromania, Simona Stănescu @lipalipa și băieții de la @wemustbetrippin, am plecat la Comana pentru a surprinde cu S9 cele mai frumoase cadre.

Întins pe o suprafață de aproximativ 25.000 de hectare, parcul de la Comana reunește: Delta Neajlovului, Balta Comana, parcul de aventura și resortul Casa Comana, care pe lângă restaurante și salonul de evenimente oferă și numeroase unități de cazare.

Restaurantul este situat pe un frumos ponton de pe care poti admira rațele, libelule, peștii și alte viețuitoare, în timp ce îți savurezi cafeau sau te infrupți din preparatele culinare care sunt mult mai delicioase când sunt servite într-un asemenea cadru.

Dupa ce mănânci poți alege să faci o plimbare cu barca sau cu un caiac cu 1 loc, 2 sau chiar 3 locuri. Dacă ești mai comod poți să explorezi Delta Neajlovului dintr-o barcă cu motor, tariful fiind de 45 Ron pentru 30 de minute sau poți opta pentru o plimbare cu vaporașul – 20 ron pentru adulți si 10 ron pentru copii.

Dacă esti o fire mai aventurieră și iubești echitația, Casa Comana are 3 cai din rasa Lipițan: Karina, Gloria și Princess. Pe lângă plimbări călare, poți vizita domeniul de la Comana și cu trăsura. Prețul diferă în funcție de traseul ales: până la mânăstire – 50 Ron, până la fântâna cu nuc – 80 Ron, mânăstire – fântâna cu nuc – 120 Ron.

Pentru iubitorii de adrenalină sunt zborurile cu parapanta sau cu motoparapanta, care pot admira de sus frumusețile zonei. Iar pentru cei romantici există Pasarela Dorințelor unde îți poți grava un lacăt cu numele tău, îl legi de balustrada podului, iar cu mâna dreaptă arunci cheia în râul Neajlov pentru a ți se îndeplini dorința.

Cuplurile îndrăgostite pot face o plimbare pe Podul Sărutului, peste canalul denumit simbolic “Corint”, ce te duce în Delta Neajlovului unde nuferii se întind pe luciul apei într-un peisaj care te îndeamnă la reverie.

O căsuță își face timid apariția în spatele unei sălcii. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața și să-ți bei cafeau aici, în ciripit de păsărele în timp ce natura prinde viață în jurul tău? Dacă plănuiești o escapadă din agitația urbană, casuțele din Parcul Natural Comana sunt o opțiune.

Parcul Natural de la Comana este ideal pentru a petrecere un weekend relaxant în mijlocul naturii, are ca avantaje proximitatea față de București și ecosistemul asemănător Deltei Dunării. Dacă nu l-ai vizitat, încă mai ai timp să o faci, cu siguranță nu te vei plictisi și te vei întoarce cu bateriile încărcate.

O viată ca o vacanță!

P.S. Pozele au fost făcut cu Samsung S9 Plus, sper să vă placă și să vă determine să descoperiți frumusețile acestui parc situat la doar 40 de km de capitală și supranumit “Delta de lângă București”!

Un gând despre „#StreamYourDream la Comana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.