Cherry Vintage Home  – unde să petreci ca-n Bali în România

Cherry Vintage Home este locul ideal unde vă puteți caza în Târgoviște și să vă simțiți ca-n Bali. Casa se afla pe un domeniu generos, așa că vă puteți relaxa în liniște fără a fi deranjați de vecini.

Cherry Vintage Home dispune de 2 dormitoare, 3 bai, o bucătărie complet utilată, un living spațios decorat cu pian și șemineu. Toată casa este decorată cu bun gust și accesorii care o fac un cadru ideal pentru a te sărbători cu stil alături de prietenii dragi.

Încă de la intrare ești întâmpinat de curtea generoasă, îngijită și frumos amenajată cu o banca, alee cu pietre de râu și luminițe care noaptea o transformă într-un cadru feeric. Antreul din fier forjat și sticlă te duce în livingul în care de când ai pășit te simți într-o lume în care rafinamentul, eleganța, confortul și relaxarea sunt la ele acasa.

Dormitorul de la parter este generos și spațios cu o baie dotată cu duș și cadă care dau spre piscina din curte. Foarte mulți pereți sunt din sticlă ceea ce oferă casei o luminozitate aparte pe timp de zi. Pe timp de noapte, candelabrele și șemineul oferă casei o lumină idilică.

Dormitorul de la etaj este micuț, dar la fel de cochet, cu un perete de geamuri de unde poți privi pisicina, dar și dealurile din împrejurimi care toamna au un colorit aparte. Baia de asemenea are duș și cadă unde te poți relaxa în timp ce privești spre curtea de la intrarea in Cherry Vintage Home.

Curtea interioară unde se află piscina este amenajată cu bambus care îi dă un vibe de Bali. În jurul piscinei ai șezloguri, un hamac și un baldachin, toate condițiile să te relaxezi din plin. De asemenea pe terasă se află și o masă unde poți servi micul dejun sau prânzul. Proprietatea Cherry Vintage Home este dotată în curte și cu un grătar pe gaz pentru cei care vor să-și exerseze talentele culinare.

Vara cred ca este minunat aici când deschizi toate geamurile și ieși din dormitor și living, direct în piscină. Dar cum ziua mea este toamna, noi ne-am bucurat de această locație și în anotimpul frunzelor aramii.

Când ești alături de persoanele dragi nu mai contează anotimpul, ci doar te bucuri ca aveți un motiv în plus să fiți împreună. Penele au fost laitmotivul aniversării de anul acesta, tematica fiind Feather Party.

Având în vedere ca aceasta a fost prima aniversare la care a fost prezenta si nepotica mea Maura Anastasia care are doar 11 luni, ea a fost cea care a stabilit programul petrecerii, iar noi am petrecut în funcție de orarul ei de somn.

Chiar dacă a fost mai degrabă Silent Feather Party și nu am mai dansat și ascultat muzică până în zori, cum făceam în anii trecuți, tot am stat până la 5 dimineața și ne-am bucurat de timpul petrecut impreuna.

A doua zi am descoperit că în aceeași curte cu Cherry Vintage Home se află și Crystal Loft Garden, o altă cazare unică în România, situată într-o seră.

Crystal Loft Garden poate găzdui 2 persoane și cred că este singura cazare de acest gen din România. Are o baie, duș, mini bar și ieșire într-o curte spectaculoasă cu piscină, un baldachin în capătul ei și priveliște asupra dealurilor împădurite.

Credit photo: ionut.nst

Am profitat de somnul de prânz al Maurei și am petrecut ziua mea de naștere, cu muzică și dans pe terasa casei Crystal Loft.

Ne-am bucurat că în mijlocul toamnei a fost o zi călduroasă și am profitat de soare, ne-am umplut sufletul cu frumusețea locurilor din jur, iar eu din acest spațiu plin de iubire mi-am setat intențiile pentru noul an din viața mea, așa cum am învățat în Academia ReGeneration.

Știu ca mai am de integrat multe aspecte din psihismul meu, dar acum am descoperit cum să o fac și simt că sunt pe drumul cel bun. De asemenea mă simt bogată având alături ceea mai potrivită familie pentru evoluția Sufletului meu.

Fix așa e cum spune Micky în poezia aniversară: “LA MULȚI ANI cu dorințe împlinite îți dorim/ În rest le ai pe toate, atâta timp cât NOI o să fim!“   

Vă mulțumesc pentru cadouri, prezență și susținere totală în toate visurile mele. Vă iubesc infinit! Mau, sper să te amuzi când vine mătușa cu pene la pălărie să te ia de la școală.

Tot de ziua mea, am mers la Mânăstirea Dealu pentru a-i mulțumi Divinității pentru tot ce am și pentru faptul că am ajuns sănătoasă până la această vârstă.

Mânăstirea Dealu se află la 5 minute de Cherry Vintage Home a fost construită la 1500 și oferă o panormă unică asupra întregului oraș Târgoviște.

Arhitectura mânăstirii Dealu este de tip sârbesc cu ornamentaţia faţadelor în stil armenesc. Biserica este mică și îți oferă o atmosferă de liniște și calm.

Pronaosul bisericii adăpostește mormântul lui Radu cel Mare și racla cu capul lui Mihai Viteazul. Sarcofagele din marmură ale acestor voievozi au fost executate între 1912 și 1913 de Frederic Storck.

Ziua mea am încheiat-o la restaurantul Brotăcei care se află pe malul lacului. Mâncarea este delicioasă și am profitat de locație pentru a mai face câteva poze de familie la apusul soarelui, pe malul lacului Chindia.

La Brotăcei se mănâncă bine în Târgoviște, indiferent de ce vă comandați papilele gustative vor fi încântate. Locația este frumos amenajată și este plăcut să-ți petreci timpul aici alături de familie.

Avantajul locație este că se află pe malul lacului Chindia și după masă, dacă vă face plăcere puteți face o plimbare cu hidrobicicleta pe lac.

Întorși la Cherry Vintage Home am continuat petrecere cu melodii italienești, celebrând fascinația mea pentru această țară. Fiecare zi petrecută alături de oamenii dragi este deosebită și cu această aniversare am mai pus o comoară în cufărul sufletului meu.

Până la următoarea aniversare, să avem …

O viață ca o vacanță!

Un gând despre „Cherry Vintage Home  – unde să petreci ca-n Bali în România

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.