Cum să te pregătești pentru vacanță

Iubesc marea, soarele, nisipul și orice destinație de vacanță care le întrunește pe toate trei. Că e în Malta, Turcia, Grecia sau Spania, sufletul meu se simte bine când este la soare. Sunt o persoană solară care se simte mult mai bine, mai energică și plină de vitalitate atunci când se află într-un loc cu mult soare.

La Theraphy Boutique am aflat că energia vine și de la apa pe care o bem și cât de important este gradul de alcalinitatea al apei. Habar n-aveam că o gură de suc este atât de acid pentru organism și organismul are nevoie de o cantitate mare de apă pentru a anihila această aciditate atât de nocivă care se află la baza tuturor bolilor.

pH-ul sângelui este între 7,35 şi 7,45, iar organismul are nevoie de alimente ușor alcaline, adica un ph mai mare de 7, pentru a funcționa normal. pH-ul este scala care măsoară gradul de aciditate sau alcalinitate și pentru lichide se poate determina cu o substanță de neutralizare care se găsește în comerț. Veți fi surprinși să constatați că până și apa plată îmbuteliată din comerț are o anumită aciditate și nu este suficient de alcalină pentru a ne oferi hidratarea de care avem nevoie.

Sursă photo: sanoteca.md

Dacă bei apă nu înseamnă neapărat că te hidratezi, trebuie să fie o apă alcalină care să ajute la neutralizarea toxinelor acide. Ne întrebăm de multe ori de ce suntem obosiți, avem stări de anxietate și nervozitate. Toate acestea sunt efectele unui grad ridicat de aciditate în organism care afectează sistemul sangvin și funcțiile sale vitale.

Câtă apă să bem?

Este recomandat să bem 30 de mililitri de apă x numărul de kiliograme avut de corpul nostru. La Theraphy Boutique, într-o vilă cochetă în zona Aviatorilor, pe str. Docenților nr.30,  puteți testa GRATUIT – timp de 30 de zile apa alcalină și să vă convingeți singuri de efecte. Apa de la Theraphy Boutique este și antioxidantă și restructurantă, întinerește și hidratează organismul. Cu toți știm că o piele hidratată este o piele mai frumoasă și pentru vacanțele la mare vrem un abdomen plat.

Terapeuta Ionela Preda îți poate pregăti un program de slăbit personalizat, astfel încât să ai corpul mult visat. Ședințele de radiofrecvență, shock wave și drenaj limfatic precum și abordarea holostică te vor ajuta să ai un tonus muscular și mental de admirat.

O viață sănătoasă este o viață ca o vacanță!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.