La Cabana Bunoiu se află în Brebu, comuna Runcu, județul Dâmbvoița la o distanță de 120 km de București, ceea ce înseamnă că după nici 2 ore și jumătate de mers cu mașina ajungi într-un decor de vis unde domnește pacea, liniștea și relaxarea. Andreea ne-a invitat aici pentru a-și sărbători cele 31 de primăveri.


Cabana Bunoiu este locația ideală pentru petreceri, aniversări, evenimente speciale alături de prieteni. Se află pe un domeniu de 10 hectare, la o oarecare distanță de restul caselor, astfel încât nu trebuie să vă faceți probleme că-i deranjați cu muzica pe vecini. Cabana are 5 camere, 2 la parter și 3 la etaj, 2 băi, un living și o bucătărie open space complet utilată cu veselă și electrocasnice.
Cabana este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită: grătar din cărămidă, loc pentru foc de tabără, foișor pentru servit masa, loc de relaxare, ciubăr, hamace, trambulină, masă de ping pong. Pentru cei pasionați de pescuit are un iaz, undițe și tot ce mai e nevoie pentru a prinde pește.
Cabana Bunoiu are o arhitectură deosebită, iar povestea ei este cu atât mai interesantă cu cât aflăm că a fost construită de către proprietarul ei, Răzvan Bunoiu, fiind inspirat de Pinterest. Cabana arată ca o casă de hobbit la dimensiuni mai mari. Fațada este realizată din pietre de râu, adunate, șlefuite și ansamblate de Răzvan Bunoiu.
De asemenea și pereții din baie sunt realizați tot din pietre de râu. Tot ce este din lemn: mesele, lustrele, tăbliile de la pat, rafturile de la baie, treptele de la scară, a fost realizat de Răzvan Bunoiu din pură pasiune.














Adevărul este că întreaga locație este foarte instagramabilă, accessorizată cu flori, candelabre, figurine de lemn care îi dau un plus de eleganță și o transformă într-un decor de vis pentru orice eveniment. Foișorul este ideal și pentru a celebra o cununie sau botez cu un număr redus de invitați. Este minunat să servești masa înconjurat de verdeață, mai ales că în față ta se întinde o livadă de câteva hectare.



Noi am petrecut 3 zile și 2 nopți ca la o aniversare demnă de o regină așa cum este Andreea. Te iubesc și îți mulțumesc pentru cea mai frumoasă copilărie, cea mai bună verișoară și pentru faptul că aduci fericire și bucurie cu simpla ta prezență! EȘTI MINUNATĂ!
Ne-am bucurat de fiecare moment petrecut împreună, de serile în jurul focului de tabără, diminețile în locul de relaxare, micul dejun în foișor, apusul de soare privit din ciubăr, relaxarea în hamace.
Unde să mănânci
În zonă se află Hanul din Meri la 20 km și Centrul de echitație Potcoava la 4 km, noi l-am ales pe cel din urmă. Având în vedere situația actuală trebuie să sunați înăinte să vă asigurați că este deschis și în timpul săptămânii.



Priveliștea de la Centrul de echitație Potcoava este foarte frumoasă, aflându-se într-o depresiune înconjurată de munți. Este minunat să mănânci în timp ce privești natura. Fiind un centru de echitație puteți să alegeți să călăriți. În funcție de nivelul de cunoștințe puteți să călăriți în manej sau timp de o oră pe un traseu prin pădure. Tariful este de 150 Ron.




În drum spre București ne-am oprit să mâncăm la Restaurant Toscany în Târgoviște. Am aștepat ceva să ne aducă comanda, însă așteptarea a meritat pentru că mâncare este foarte bună. Aici am mâncat cele mai bune clătite cu Finetti, struguri și căpșune.
Ce să vizitezi
La Cabana Bunoiu se află la o altitudine de 850 metri la poalele Munților Leaota așa că puteți face drumeții în zonă. De pe dealurile de lângă aveți o priveliște 360 de grade asupra întregii zone.



De la Cabana Bunoiu faci 1h30 până la hidrocentrala Scropoasa unde se află faimosul lac cu apa turcoaz Scropoasa. Tot în zonă se află și Cascada 7 Izvoare, iar de aici vă puteți continua traseul cu mașina, 40 de minute prin Cheile Tătarului până la Lacul Bolboci.
Noi nu am ajuns să vizităm aceste locuri superbe din România, dar acesta este încă un motiv în plus să revenim la Cabana Bunoiu. Mulțumim frumos pentru invitație, Andreea! La mulți ani și să ți se îndeplinescă și cele mai ascunse dorințe!
O viața ca o vacanță!
Un gând despre „La Cabana Bunoiu – aniversare în ciubăr”