Conac la Snagov

Poți avea propriul conac la Sngaov. Dacă îți place să călătorești și ești pasionat de conace, castele, cetăți, palate, cu siguranță te-ai gândit cum ar fi să locuiești la propriul conac.

Acum ai ocazia pentru că un impresionat domeniu de lux de la Snagov este scos la vânzare. Domeniul are 8.000 de metri pătrați, din care 5.000 teren și 3.000 pădure care compun toată această proprietate, singura de pe malul Lacului Snagov care are un golf propriu.

De când treci de porțile domeniul, te simți ca și cum ți-ai lăsat toate grijile la intrare și pășești  într-o altă lume. Aleile către pădure, fațada construcției, îmbrăcată artistic în iederă, grădina dinspre lac, casa plutitoare „parcată” pe o latură a golfului privat și, nu în ultimul rând, interiorul casei te fac să te relaxezi și să te simți într-un loc de poveste.

Casa este făcută de o firmă cu experiență de 30 de ani în construirea domeniilor de lux și a fost ridicată cu tot ce era mai bun la acel moment, de la tencuială izotermă, până la sisteme duble de încălzire în pardoseală și instalații de cea mai bună calitate. În prezent, încălzirea se poate face cu două tipuri de combustibili – motorină și gaz – sau electric. “Climatizarea acoperă întregul spațiu al construcției, iar la parter, unde vor fi un iaz și o grădină japoneză, are un sistem de ventilație și de dezumidificare special conceput și un sistem de iluminat artificial, pentru partea de grădină”, a explicat Dumitru Simion, proprietarul domeniului de lux.

Natura este cea care transformă acest loc într-un paradis. Va fi un iaz cu pești colorați și cascadă, o grădină japoneză în prelungirea celei de pe acoperișul casei.

Casa are toate dotările necesare unei locuințe de lux: o piscină acoperită de 20 de metri lungime, salină, saună, sală de fitness, jacuzzi, zonă de biliard. Are 11 băi, 7 dormitoare și 5 bucătării, astfel încât fiecare nivel să fie independent de celelalte.

“Tot acest imobil este perfect pentru o familie numeroasă sau o familie lărgită, în care copiii, ei înșiși având familii, vor să locuiască alături de părinți și bunici, bucurându-se atât de  spații comune de relaxare și de masă, cât și de zone de locuit individuale. Astfel, spațiile de la demisol și parter sunt comune, iar etajul unu și mansarda sunt spații de locuit”, și-a descris proprietatea, Dumitru Simion.

Imobilul are 1.700 de metri pătrați, iar dependințele – însemnând: garaj pentru patru bărci (în prezent adăpostește două șalupe, două bărci cu rame, cinci caiace, banane, colaci pentru plimbarea pe lac ), garaj pentru 4 mașini, casa în care locuiesc administratorii, un foișor cu dormitor, chicinetă și baie folosit pentru tenis – ocupă alți 300 de metri.

Mai mult decât atât, terenul de tenis, dotat cu instalație nocturnă, a fost refăcut complet anul acesta, cu o suprafață de iarbă artificială importată din Belgia.

O altă zonă de vis de pe proprietate este iazul cu pește, care are și rol decorativ și util, când proprietarii vor să prepare pește proaspăt, pentru că este populat cu pește prins cu undițele, din lac, care acum este suficient de mare pentru a asigura o cină.

Dacă după parcurgerea tuturor posibilităților de distracție de pe domeniu cineva ar mai avea chef și de o plimbare, pădurea cu arbori seculari care înconjoară proprietatea este „parcul perfect”.

Pentru cei mai mici locatari ai imobilului, proprietatea dispune de un parc cu tobogane și instalații de cățărare, de un mini-castel din lemn construit în copac, de un ponei și tot felul de căsuțe din lemn.

În același timp, pentru adulți, domeniul are o cramă cu două depozite  de vinuri: unul fără lumină naturală și cu temperatură constantă, unde este păstrat vinul mai vechi și unul cu fereastră de ventilație, unde sunt păstrate în prezent, băuturile mai recente, care nu sunt propuse spre învechire și băuturile spirtoase făcute în casă, în stil tradițional românesc.

Aceasta este, pe scurt, povestea proprietății de lux din Snagov, disponibilă, în prezent, pentru oricine vrea să investească 4 milioane de euro într-un aur imobiliar care poate trece testul timpului și inflației. Domeniul a putut fi admirat, zilele trecute, de toți cei care au fost prezenți la vernisajul „Art by the Lake” organizat la finalul unei tabere de pictură – care s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, în plein air, tehnica pictării în aer liber, chiar pe proprietatea respectivă – printre care s-au aflat zeci de artiști plastici, vedete din lumea muzicii și televiziunii, precum și numeroși oameni de afaceri din diferite domenii.

Domeniul de la Snagov este locul unde îți poți scrie propria istorie, fie că alegi să locuiești acolo, fie că-l transformi într-o atracție turistică pentru cei care vor să se relaxeze cu stil și clasă într-o oază de liniște și bun gust!

O viață ca o vacanță!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.