Paris – locurile de care te îndrăgostești

Ce poate fi mai romantic decât o plimbare la Paris?! Orașul Luminilor și Orașul Iubirii, orașul în care iubirile sunt învăluite în mireasma plăcută a parfumurilor frantuzești. Ce poate fi mai frumos decât un french kiss pe malul Senei la poalele turnului Eiffel luminat care licăreștă ca luminițele ce-mi inundă ochii de atâta iubire?!, iar inimile să ne tresară așa cum bate orologiul de la Notre Dame. Iar tu să mă întrebi dacă vreau, și eu într-o suflare să răspund: “Da! Vreau să fiu aleasa ta”, când de fapt tu voiai să mă întrebi doar dacă vreau să ne plimbăm cu Bateaux Mouches pe Sena. Ei, așa suntem noi femeile mai nerăbdătoare și ne place să o luăm înainte crezând că știm dinainte ce vrea să ne spună. Dar nu e nimic, când o să trecem pe sub Podul Îndrăgostiților, o să te țin strâns de mână, o să te sărut și o să-mi doresc sa… sssh, dacă e dorință nu se spune că nu se mai îndeplinește!

Aaa! și neapărat trebuie să mergem în Montmarte, cartierul artiștilor, să vedem Moulin Rouge și Bazilica Sacre Coeru, să ne dăm în caruselul de la poalele bazilicii unde Savage Garden au filmat videoclipul la Truly Madly Deeply, că doar e melodia noastră ți nu putem rata o asemenea ocazie.

Mai vreau să vizităm Versaille, să ne imaginăm cum ar fi fost iubirea noastră pe timpul lui Ludovic al XIV-lea și să facem un dans imaginar, în Sala Oglinzilor.

Și mai vreau… mai vreau multe, dar cel mai mult și cel mai mult vreau să-ți spun că TE IUBESC!!!! Chiar dacă se spune că București este “micul Paris” eu vreau să vizităm marele și adevăratul Paris, pentru că iubirea mea pentru tine este mare și autentică!

O viață ca o vacanță!

Un gând despre „Paris – locurile de care te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.