Paris

Ce poate fi mai romantic decat o plimbare la Paris?! Orasul luminilor si orasul iubirii, orasul in care iubirile sunt invaluite in mireasma placuta a parfumurilor frantuzesti. Ce poate fi mai frumos decat un french kiss pe malul Senei la poalele turnului Eiffel luminat care licaresti ca luminitele ce-mi inunda ochii de atata iubire, iar inimile sa ne tresara asa cum bate orologiul de la Notre Dame. Si tu sa ma intrebi daca vreau si eu intr-o suflare sa raspund ca “Da!Vreau sa fiu aleasa ta”, cand de fapt tu vroiai sa m intrebi doar daca vreau sa ne plimbam cu Bateaux Mouches pe Sena. Ei, asa suntem noi femeile mai nerabdatoare si ne place sa o luam inainte crezand ca stim dinainte ce vrea sa ne spuna. Dar nu e nimic, cand o sa trecem pe sub podul indragostitilor, o sa te tin strans de mana, o sa te sarut si o sa-mi doresc sa……ssh daca e dorinta nu se spune ca nu se mai indeplineste!

Aaa si neaparat trebuie sa mergem in Montmarte, cartierul artistilor sa vedem Moulin Rouge si Bazilica Sacre Coeru, sa ne dem in caruselul de la poalele bazilicii unde Savage Garden au filmat videoclipul la Truly Madly Deeply, ca doar e melodia noastra si nu putem rata o asemenea ocazie.

Mai vreau sa vizitam Versaille sa ne imaginam cum ar fi fost iubirea noastra pe timpul lui Ludovic al XIV-lea, si sa facem un dans, imaginar, in Sala Oglinzilor.

Si mai vreau……mai vreau multe, dar cel mai mult si cel mai mult vreau sa-ti spun ca TE IUBESC!!!! Chiar daca se spune ca Bucuresti este “micul Paris” eu vreau sa vizitam marele si adevaratul Paris pentru ca iubirea mea pentru tine este mare si autentica!

Clar, data viitoare vizitez Parisul cu iubitul:).Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.